Vognmandskursus i Randers

Godkendt vognmandskursus i Randers

Bliv selvstændig vognmand på kun 3 uger

Drømmer du om at blive vognmand og få dit eget navn på lastbilen?

Så kan du med et vognmandskursus hos Midtjysk Erhvervskøreskole på højst 10 dage få en gyldig vognmandstilladelse og få opfyldt drømmen.

Med et bestået vognmandskursus fra Midtjysk Erhvervskøreskole kan du stifte selvstændig vognmandsforretning og enten blive lastbil-vognmand/godsvognmand (15 dages kursus) eller varebils-vognmand (10 dages kursus).

Så hvis du har chauffør-erfaring og synes tiden er moden til at have din egen vognmandsforretning, så kontakt os og hør om næste tid til vognmandskursus i Randers.

Som led i undervisningen bliver bl.a. gennemgået regler, forhold og vilkår for arbejdsmarkedet som vognmand, samt hvilke branchespecifikke forhold der gælder som vognmand inden for eksempelvis flyttefirmaer, renovation og befordring.

Fritagelse for vognmandskursus

Hvis du kan dokumentere, at du gennem de seneste 5 år har haft en stilling med kvalificerende funktioner i en virksomhed, der driver godstransport, har du mulighed for at blive fritaget for kurset, og kan nøjes med at tage den afsluttende prøve for at få vognmandskurset. Kontakt os for at høre nærmere om fritagelse for vognmandskursus.

 

Prise:

Godsvognmand kr. 18.000,-

Varebilsvognmand kr. 12.000,-

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig.

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.