Aften undervisning

Tag din uddannelse om aftenen

Hos os kan du tage din uddannelse om aftenen, kurset tager lidt længere, og du kan normalt ikke få VEU godtgørelse, men til gengæld kan du få nye kompetencer sideløbende med dit normale arbejde.

Vi udbyder Godstransport med lastbil (lastbil kørekort med intensiv kvalifikationsuddannelse) og Kørsel med vogntog (kørekort til anhænger) som aften kurser.

Vi har kurserne om aftenen, enten på dansk eller med arabisk tolk

Vi har undervisning hver tirsdag (kl 17:00-20:45), onsdag og torsdag (kl 18:30-22:15) så en aften tæller som en halv dag. Derudover har du kørsel om dagen i løbet af ugen, og enkelte weekeder hvor der er undervisning som køreteknink eller førstehjælp.

Det betyder alt i alt at lastbil kørekort med kvalifikations uddannelse tager ca 3 måneder. Vogntog tager også ca 3 måneder, men med kun 2 aftener om ugen.

Du skal være opmærksom på, at de normale VEU regler betyder, at du skal have et dokumenteret indtægtstab for at være berettiget til VEU godtgørelse.

Ring på tlf. (+45) 30 80 73 76 og snak med Anny, og hør nærmere om dine muligheder.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig.

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.